Het mag weer, het is niet meer ouderwets en uit de tijd om een deel van Uw vrije tijd te besteden aan een hobby met naald en draad. Wat geeft meer voldoening dan een eenvoudig kledingstuk zo uit een rek van een grootwinkelbedrijf op te smukken met kant of band of zo maar een applicatie tot een uniek geheel waarvan er geen tweede exemplaar gedragen wordt. Jestex is hier voor U op ingespeeld met een zeer ruim assortiment band en kantstoffen.
Standaard in voorraad zijn de hele mooie katoenen stoffen en een groot assortiment van vele kleuren 100 % wolvilt en Venus splijtzijde voor bijvoorbeeld het maken van unieke vlaggenlijnen, speel-, hang- en sierelementen, die U zelf kunt maken voor een heel speciale of dierbare gelegenheid zoals een geboorte, een trouwfeest of zo maar een bijzondere dag.

Vrolijke Vilt Vriendjes

Atelier De Vrolijke Vilt Vriendjes is het creatieve brein achter de thematische magazines en handwerkpakketten waarvan Jestex wederverkopen is. Aan de hand van stap voor stap foto's en een duidelijke werkbeschrijving zijn de patronen uit de magazines eenvouding te maken door jong en oud. Voor een volledig overzicht kunt U kijken op de website van Atelier De Vrolijke Viltvriendjes: www.vrolijkeviltviendjes.nl

100% Wolvilt

Voor creatief gebruik bij het maken van poppen, bloemen, beren, bridgekleden en zelfs kleding.

Voor een blijvend mooi resultaat. Dikte ca. 1 / 1,2 mm.

Standaard in vele kleuren verkrijgbaar in lapjes van 20 x 30 centimeter. De negen meest gangbare kleuren ook in de breedte van 45 centimeter aan de meter.

100 % Wolvilt van de Witte Engel

Frescovilt

Dit nieuwe gemĂȘleerd kleurige vilt is 1,5mm dik. De samenstelling is 80% zuivere wol en 20% viscose

Dit vilt is uitermate geschikt voor vele doeleinden.

Het fresco vilt is verkrijgbaar in lapjes van 20 x 30 centimeter en in 14 kleuren.

Sprookjesvilt

Het sprookjesvilt is vervaardigd van 100% zuiver scheerwol en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Omdat het sprookjesvilt met de hand wordt geverfd is elke lap uniek in kleur- en motief!

Een natuurlijk materiaal om heerlijk mee te knutselen. Een prachtig product voor het maken van poppen, tasjes, babyslofjes etc.

 
 
Jestex stoffen en fournituren
Lange Vorststraat 39
4461JM Goes
info@jestex.nl
www.jestex.nl

SFbBox by enter-logic-seo.gr