Eline's huis

Waarom zou je op zoek gaan naar bijzondere en eigentijdse homedecoraties als je ze ook simpel en voordelig zelf kunt maken, helemaal naar je eigen smaak? Het boek van Eline Pellinkhof staat er vol mee, alle ideeën zijn na te maken met de patronen en duidelijke werkbeschrijvingen. De vrolijke stof en een groot deel van de gebruikte hobby materialen zijn speciaal voor dit Eline's Huisboek door haar ontworpen In dit boek staan frisse en romantische zelfmaak ideeën met thema's zoals vlinders en vogels, hartjes, bloemen en rozen. Het boek zal je zeker aanspreken.

Eline's Winterhuis

In dit vervolg op het 'Eline's huis' staan weer een heleboel bijzondere homedecoraties om zelf te maken. Ditmaal helemaal in de winterse sfeer, met veel aandacht voor kerst. Het boek bevalt talloze ideeën om je huis gezellig te maken, pakjes in te pakken, (kerst) kaarten te maken en je boom te versieren. De duidelijke werkbeschrijvingen en patronen zorgen ervoor dat alles makkelijk na te maken is. Inclusief prachtige sfeerfoto's waardoor iedereen in de kerststemming komt!
Wederom een echt inspiratie- en doeboek van Eline Pellinkhof.

Massief houten naaiboxen

Verrassend om te krijgen en nog leuker om cadeau te geven, degelijk vervaardigde massief houten naaiboxen van grenen- of beukenhout. De meeste modellen zin verkrijgbaar in licht of donker gelakt.

 

Model 31/112

Een massief beukenhouten naaibox. Dit model is verkrijgbaar in licht en donker gelakt.

De afmeting van deze naaibox zijn 33 cm lang, 16 cm breed en 28 cm hoog.

Jestex stoffen en fournituren
Lange Vorststraat 39
4461JM Goes
info@jestex.nl
www.jestex.nl

SFbBox by enter-logic-seo.gr